Rebæk Brasserie & Bar

Rebæk Brasserie & Bar ligger i Hvidovre, tæt på Rebæk sø, park og Brøndbyskoven. Huset på Kløverprisvej 92 har ligget der siden 1960erne og har lagt rum til diverse forretninger. Huset er velkendt blandt de lokale for den tidligere bodega, og længere tilbage har adressen rummet andre forskellige typer af forretninger.

Kløverprisvej 92 ́ gamle lokaler er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden der er givet køb på lokalernes særegne historie. Resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bidrager til at byde vores gæster velkomne, uanset om det er til en varm kop kaffe, et velskænket glas vin eller et skønt måltid.

Vores ambition er at drive et moderne brasserie med frokost- og aftenservering, som holder åbent hver dag, hele året rundt.

Maden er det danske/franske køkken. Til frokost serverer vi smørrebrød og lette café-inspirerede retter. Til aften serveres fransk inspirerede klassikere og danskernes velkendte favoritter. I weekenden serverer vi brunch og et udvalg af formiddagsretter.

Vi bestræber os på at arbejde med friske, sæsonbestemte råvarer, og lægger en ære i at lave tingene fra bunden.

Vi har et bredt sortiment af kaffe, øl, vin, vand og spiritus, samt et varieret og skiftende cocktailkort – så vi rammer enhver smag.

Menuen og vinkortet er både højt og lavt og rummer alt det, vi selv elsker.

Hos os får du en veltillavet gastronomi, alt imens du sidder og nyder udsigten over Rebæk sø og park.

Vi glæder os til at byde dig velkommen