Indlæser Begivenheder

Champagne og snacks

Kartoffelchips med kalve tatar – Crustini med råmarineret laks og ørredrogn
Forret

Skaldyrstallerken.
Håndpillede Nordsørejer – Krabbekød – Tigerrejer – Jomfruhummmer –
Mild chilimayonnaise – Dild mayonnaise – Grillet citron – Mini tomater Fransk baquette

Hovedretter

Oksemørbrad stegt med trøffel og persille, serveret med kartoffel-Karl johan gratin, timianstegt selleri og portvinssauce

Ost

Gratineret fransk cantal ost med bihonning, rosmarin og grillet brød

eller Dessert

Lun chokoladekage med marcipan og tørret hindbær, serveret med vaniljesauce og sorbet

1195kr. pr. person

inkl. ovenstående menu med tilhørende vin, kaffe og petit fours
Vi lukker klokken 24.00 og sidste udskænkning vil være klokken 23.30

Go to Top