Skip to content
Søg efter:
Hjem
Om os
Menu
Menu
Begivenheder
Kontakt
Kontakt
Personale søges
Denne begivenhed er allerede afholdt.
×
Weekend menu 25-26 November
25 november , 2022. 16:30
-
26 november , 2022. 23:30
|
395KR
Weekend menu:
25 og 26 november
1 ret:
Vildtragout af krondyrkølle med perleløg, persillesalat og portvin
2 ret:
Rejecocktail a la Rebæk.
3 ret:
Fransk kyllingebryst stegt med Carl johan svampe og Fmian, serveret med stegte skorzonerødder, rosenkål og pebersauce
4 ret:
3 slags ost med oliven og kiks
Eller
Julesyltet sveskeblommer fra Fejø serveret med sprøde valnødder og vaniljeis…
4 retter 395kr. incl. Vin 795kr.
Tilføj til kalender
Google kalender
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Page load link
Go to Top