Tilmelding skal ske telefonisk 24633461 eller på mail kontakt@2650.dk
Rugmelsstegte sild serveret med sød sennep, rødbeder og kapers
Karrysild serveret med smilende æg, Grammy smith æbler, rødløg og dild
Sprødstegt fiskefilet serveret med remoulade, citron og ristede løg
Husets gravad laks, dilddressing og formbrød
Håndpillede Nordsørejer, dildmayonnaise, dadel tomat og toast
Tarteletter fyldt med hønseefrikasse
Sylte lavet på kalve- og svineskank. Hertil ristet rugbrød, rødbeder og bornholmsk sennep
Andesteg af dansk landand serveret med råsyltet rødkål, andesauce og kartofler
Æbleflæsk serveret med sennep, rødbeder og eddike
Ribbensteg og agurkesalat
Ris á la mande serveret med kirsebærsauce og mandler
Udvalg af danske og franske oste – hertil oliven og kiks Kransekage
2. juledag 425 kr. pr. person